Tasarım Klinik Gülüşünü Özgür Bırak

Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.

KABUL ET

Estetik Gülüş Tasarımı

Estetik Gülüş Tasarımı

Gülüşümüz, tek başına dişlerimizden ibaret değildir. Dişler gülüş tasarımındaki beyaz estetiği, diş etlerimiz ise, bütünde çok önemli diğer bir alan olan pembe estetiği meydana getirir. Görünen diş eti miktarımız, her bir dişimizin yerine göre değişiklik gösterdiğinden, gülüşünüzü tasarlarken tek başına dişlerinizin şekil, boy, dizilim ve renklerini planlarken, onlara bir temel teşkil eden diş etlerinizi öncelikle sağlıklı hale getirip sonrasında da dişlerinizin harmonisine göre şekillendirip hizalandırıyoruz.

Yüzünüze, teninize, boyunuza ve aslında tamamen size özel tasarlanan bir gülüş için, Farklı uzmanlık dallarından diş hekimlerimiz birlikte çalışarak size ait olan en doğal, en estetik ve sahip olmayı arzuladığınız gülüşü, beklentilerinizi bütünüyle dahil ederek hep birlikte meydana getiriyorlar.

 

Bu doğrultuda neler yapıyoruz:

İlk randevunuzda sizi tanıyoruz, modellerinizi alıyoruz.

Beklentilerinizi ve hep istediğiniz estetiği öğreniyoruz.

Varolan dişlerinize yapılması gereken tüm tedavileri planlayıp, size özel modeller yaptırıyoruz.

Bir sonraki buluşmamızda henüz dişlerinize hiçbir tedavi uygulamadan, tedavi sonucunda elde edebileceğimiz gülüşünüzü size en yakın şekliyle dişlerinize özel bir malzeme ile uyguluyor görüşlerinizi alıyoruz.

Birlikte son rötuşları değerlendiriyor, fotoğraflarınızı çekiyoruz.

Sonrasında tedavinize başlayabilir hale geliyoruz.

 

Tedaviniz ne kadar sürüyor:

Her ağız kendine özeldir, ihtiyaçlar ve tedaviler tamamen kişiseldir. Dolayısı ile sizi görmeden sonrasında bizi zor duruma sokar.

Bu sebeple bu tedavi süresi konusunda hassasiyetinizi paylaştığımızı bilmenizi istiyoruz.

Öncelikli hedefimiz sağlığınız. Diş ve diş eti sağlığınızı bütünüyle sağladıktan sonra, en geç 1 hafta içinde sizi estetiğinize kavuşturmuş oluyoruz.

 

Diş eksiklikleriniz, şekil bozukluklarınız, renk değişiklikleriniz, diş çapraşıklıklarınız, kırık ya da çürükleriniz, dişlerinizin arasındaki boşluklar gülüş tasarımınızda düzenlenebiliyor.

 

Dişlerim kesilmeden, kaplanmadan da gülüş tasarımı olur mu?

Dişinize mümkün olan en az temas ilk hedefimiz. İmkanımız varsa hiç dokunmadan, gerekli ise belirli aşındırmalarla gülüş estetiğinizi sağlayabiliyoruz. Burada önemli olan nasıl bir sonuç istediğimiz.

Randevu Al

Sağlıklı gülüşler için randevunuz hazır.