Tasarım Klinik Gülüşünü Özgür Bırak

Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin verimli çalışmasını sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı okuyun.

KABUL ET

All-on-4 İmplant Teknolojisi

All-on-4 İmplant Teknolojisi

All-on-4, diğer implant uygulamalarına göre nisbeten yeni ve farklı açılar ile yerleştirilen implantlar sayesinde daha az implantla, kemik ilavesi gerektirmeden ve bekleme süresi uzamaksızın, üstelik tüm implantlar yapıldıktan hemen akabinde sizi geçici dişlere kavuşturan özel bir tekniktir. 

Tam dişsiz hastalara uyguladığımız All-on-4, 4 adet alt ve 4 adet üst çeneye olmak üzere toplam 8 adet implant üzerine tüm ağız sabit porselen kaplamalar ile size hem hızlı, hem konforlu bir tedavi imkanı sunar. Son dönemde sıklıkla tercih ettiğimiz ve tek aşamada diş çekimleri ve implantların yapılması imkanı olduğundan tedavi süresini de kısaltarak rahatlık sunar.

Bu konseptin farklı protez planlamaları bulunmaktadır. Ister metal seramik ister zirkonyum isterseniz tam seramik seçenekler ile sağlıklı ve estetik üst yapı tedavileri gerçekleştiriyoruz.

Randevu Al

Sağlıklı gülüşler için randevunuz hazır.